Radio Hallyu Stage

Kayıt ol

2ne1 ~Blackjack~

Herkese Açık

4

Üyeler

6

Gönderiler

Üyelerimizi Tanıyalım

2 yazı görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
  • Yazar
    Yazılar
  • Dünya Turu Fandom Gezgini Bronz Kullanıcı

Park Bom
    Önceden Bom olarak bilinen Park Bom, Güney Koreli bir şarkıcıdır. En çok Güney Koreli kız grubu 2NE1’in bir üyesi olarak bilinir. Park, müzik kariyerine 2006 yılında Big Bang, Lexy ve Masta Wu’nun çıkardığı single’larda yer alarak başladı. 2009 yılında 2NE1 üyesi ve ana vokal pozisyonunda çıkış yaptı.
    Sandara Park
    Daha çok bilinen adıyla Dara Güney Kore’li şarkıcı, oyuncu ve televizyon sunucusu. Eski MBLAQ üyesi Cheondung ’un ablasıdır. 2NE1’ın fresh sesli üyesi ve iletişim müdürü olarak bilinir. Filipinler’de yaşıyorken ABS-CBN Star Circle Quest programında büyük popülarite kazanmıştır.
    Lee Chae-rin
    Sahne adıyla CL Güney Koreli rapçi, şarkıcı ve söz yazarıdır. Seul’de doğmuş çocukluğunu Japonya ve Fransa’da geçirmiştir. İngilizce, Fransızca ve Japonca bilmektedir. 2009 Yılında YG Entertainment’ın kurmuş olduğu 2NE1 adlı grupla Lider poziyonunda çıkış yaptı.
    Gong Min-ji
    Bilinen sahne adıyla Minzy, Güney Koreli şarkıcı, söz yazarı ve dansçı. Seul’de doğmuştur. YG Entertainment tarafından 2011’de kurulan 2NE1, grubunda Sandara Park, Park Bom ve CL ile birlikte çıkış yapmıştır. Grubun en küçüğü ve dans makinesi olarak ünlenmiştir. 2016 yılında gruptan ayrılıp kariyerine solo sanatçı olarak devam etmiştir.

Dünya Turu Fandom Gezgini Bronz Kullanıcı

Benim Kore müzikleri ile tanıştıktan sonra ki ilk dinlediğim ve ilk fanı olduğum gruptur. En baştan beri bence şirket tarafından hiç bir zaman değeri bilinmeyen ve gereken ilgiyi göremeyen bir gruptu. Gerek şarkıları gerekse visualleri olsun döneminin en ilham verici ve yeni bir yol açan gurubuydu. Dağıldıklarını öğrendiğimde bende dağılmıştım.
    Sonrasında çıkan ve dinlediğim hiç bir gruptan onları dinlerken aldığım kadar keyif alamadım. ;(

1

Ses

1

Etiketler

Bu konunun etiketi yok

2 yazı görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
  • Bu konuya cevap verebilmek için giriş yapmalısınız.